Welkom bij IntraTYPical!

Hallo en welkom op de nieuwe website van IntraTYPical!

Mijn naam is Marise Hurkmans, eigenaar van IntraTYPical – aangenaam. Al zo lang als ik me kan herinneren, ben ik aangetrokken geweest tot twee carrirepaden: wetenschap en schrijven. Hoewel de wetenschap in eerste instantie de overhand nam, is het inmiddels duidelijk geworden dat mijn hart bij het schrijven ligt.

Ik begon in 2018 met IntraTYPical, om mijn schrijf-, redactie- en vertaalvaardigheden aan te kunnen bieden. Al snel trok ik een aantal partners en tevreden klanten aan. Na ongeveer een jaar registreerde ik IntraTYPical BOOKS, om mijn diensten uit te breiden en verder te kunnen werken aan het verwezenlijken van mijn dromen, waaronder het uitbrengen van mijn eigen dichtbundels (onder het pseudoniem Maria M. Crouch).

Benieuwd wat IntraTYPical voor jou kan betekenen? Kijk gerust eens rond of stuur een berichtje!

Foto door DMvdBerg.

0

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.