Veel liefde en dankbaarheid

De afgelopen vijf weken draaiden om de crowdfunding voor mijn grote passieproject, de tweetalige dichtbundel ‘To Be // Te Zijn’.

De omslag van het boek! Gemaakt door Necodeco.

Nu is de crowdfunding afgelopen, en ik moet toegeven dat het wel een beetje een opluchting is. Met de crowdfundingcampagne, al het schrijf- en vertaalwerk, en weekends gevuld met trouw- en jubileumfeesten was er niet veel tijd voor een adempauze tussendoor. September was een drukke maand!

Een onsuccesvolle crowdfundingcampagne betekent niet dat ik gefaald heb; tijdens het project heb ik hier veel fijne gesprekken over gehad, en heb ik heel veel positieve reacties en bemoedigende woorden gekregen. Ik heb het al gezegd, maar ik zeg het nu weer – omdat ik het gewoon niet vaak genoeg kan zeggen: ik ben ongelooflijk dankbaar voor alle steun die ik in deze spannende periode heb gekregen.

Plan B

En nu is het tijd voor Plan B, omdat ik mijn droom om dit boek uit te geven niet zomaar op ga geven. Integendeel!

De komende paar weken ga ik hard aan de slag om ervoor te zorgen dat ik mijn boek op 9 november 2019 kan uitbrengen – op een boeklancering, zoals beloofd in mijn campagne.

Maria M. Crouch – foto door DMvdBerg Fotografie.

Houd deze website en mijn sociale mediakanalen in de gaten voor meer nieuws. Nogmaals heel erg bedankt voor je steun, en hopelijk tot ziens bij de boeklancering!

0

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.