Testimonials

IntraTypical bestaat niet alleen omdat ik dat toevallig bedacht heb, maar vooral omdat er klanten zijn die graag gebruik willen maken van mijn diensten. Voor diverse klanten heb ik onder andere teksten mogen schrijven, corrigeren en vertalen – en een aantal mensen heb ik mogen begeleiden door middel van een online schrijfconsult, masterclass of cursus.

Wat zij vinden van IntraTypical? Je leest het hieronder!

Marise Hurkmans van IntraTypical beantwoordt graag al je vragen rondom het helder op papier zetten van jouw verhaal.

De blogs die Marise voor StartNuOp schreef zijn van hoge kwaliteit. Marise doet eerst grondig onderzoek naar het onderwerp en schrijft daar dan zelfstandig blogs over, waarin de belangrijkste aspecten naar voren komen. De blogs komen persoonlijk over, lezen prettig en kunnen zonder verder redactiewerk geplaatst worden. Ook zorgt ze dat de blogs geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wil je beter vindbaar zijn in Google en zoek je iemand die dat zelfstandig oppakt, dan is een samenwerking met Marise een echte aanrader!

eigenaar StartNuOp

Wat een top stuk! Hoe het geschreven is. Heel tof dus complimenten voor Marise. () [H]eel blij mee!

docent bij StartNuOp

Voor mij als leek was het allemaal nieuw. Was een site begonnen in Wordpress, daar ging een hele wereld voor me open. Naast successen en ook de nodige frustraties had ik een site die “stond”. Echter dan begint de stress, hoe word ik gevonden. Marise heeft me enorm geholpen met een pakkende tekst op enkele cardinale pagina’s. Top!!

Ontzettend bedankt voor het redigeren, erg fijn dat nu de tekst klopt! Echt een finishing touch op het werk!