Testimonials

IntraTypical bestaat niet alleen omdat ik dat toevallig bedacht heb, maar vooral omdat er klanten zijn die graag gebruik willen maken van mijn diensten. Voor diverse klanten heb ik onder andere teksten mogen schrijven, corrigeren en vertalen – en een aantal mensen heb ik mogen begeleiden door middel van een online schrijfconsult, masterclass of cursus.

Wat zij vinden van IntraTypical? Je leest het hieronder!

Marise Hurkmans van IntraTypical beantwoordt graag al je vragen rondom het helder op papier zetten van jouw verhaal.

StartNuOp

De blogs die Marise voor StartNuOp schreef zijn van hoge kwaliteit. Marise doet eerst grondig onderzoek naar het onderwerp en schrijft daar dan zelfstandig blogs over, waarin de belangrijkste aspecten naar voren komen. De blogs komen persoonlijk over, lezen prettig en kunnen zonder verder redactiewerk geplaatst worden. Ook zorgt ze dat de blogs geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wil je beter vindbaar zijn in Google en zoek je iemand die dat zelfstandig oppakt, dan is een samenwerking met Marise een echte aanrader!

Paula van Strien

Wat een top stuk

Wat een top stuk! Hoe het geschreven is. Complimenten voor Marise!

Maaike de Vogel

Marise heeft me enorm geholpen met een pakkende tekst

Voor mij als leek was het allemaal nieuw. Was een site begonnen in Wordpress, daar ging een hele wereld voor me open. Naast successen en ook de nodige frustraties had ik een site die “stond”. Echter dan begint de stress, hoe word ik gevonden. Marise heeft me enorm geholpen met een pakkende tekst op enkele cardinale pagina’s. Top!!

Gerard Pagters

Zwols Sportakkoord

Ontzettend bedankt voor het redigeren, erg fijn dat nu de tekst klopt! Echt een finishing touch op het werk!

Gisella van Olst

Snelle en nauwkeurige vertaling

Bedankt voor je snelle en nauwkeurige vertaling!

Lotte Dijkstra

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk. Het is op tijd en over het algemeen is het Engels prima te volgen voor de studenten. Geen klachten dus☺. Ook de opmerkingen zijn prima, daar kunnen we zeker wat mee, geeft ons soms ook inzicht in onze eigen manier van denken.

Inge ter Voorde

Erg tevreden met het schrijfconsult

Het fijne aan het schrijfconsult bij Marise was dat ze niet alleen de dingen benoemde met ruimte voor verbetering, maar juist ook die dingen die wel goed geschreven waren. Dit gaf mij gelijk al een stukje ‘schrijf-zekerheid’. Tijdens het consult gaf Marise veel fijne tips en kriebelde het om mijn teksten te gaan herschrijven. Achteraf volgde een handig en overzichtelijk document waar ik mee aan de slag kan. Ik ben erg tevreden met het schrijfconsult en kan het zeker aanbevelen.

Twijfels over je (web-)teksten? Een schrijfconsult bij Marise is de eerste stap!

Marieke Abbink

Kan hem iedereen aanraden

Heb je cursus ‘Eerste hulp bij schrijven’ gevolgd, omdat ik het lastig vind om goede post/website teksten te schrijven. Dankzij de cursus heb ik weer een opfrissing gehad en lukt het mij steeds beter om teksten te schrijven. Vooral de tip om een woordspin te maken heeft mij goed geholpen. En meer de tijd nemen en niet gelijk willen dat het goed is. Kan hem zeker iedereen aanraden die het lastig vind om te schrijven.

Angelique Steen

Duidelijk, leerzaam

Ik heb nu een handvat die mij goed op weg helpt. Ik mis nog steeds veel creativiteit, woordenschat. Maar zoals jij al zei: oefening baart kunst. [De cursus is] duidelijk, leerzaam. Filmpjes waren niet te lang en doeltreffend.

Barbara Croes

Zeer tevreden

Ik wil u heel erg graag bedanken, ben zeer tevreden met alles en hoop dat u vaker voor mij kan en wil redigeren.

Sharine Bijvank
Student HBO verpleegkunde

Meer vertrouwen in mijn scriptie

Er was aandacht voor de deelnemers en tijd+ruimte voor eigen inbreng. Een klein groepje vind ik fijn. Wat meer mensen zou ook kunnen, want de mogelijkheid om van elkaar te leren is ook heel fijn, maar het risico is dan dat de workshop dan langer duurt en de aandacht misschien wat afneemt. De workshop was gestructureerd en heel duidelijk. De ervaring die jij zelf had met scripties schrijven deelde je, dit vond ik leerzaam en zorgt ervoor dat de workshop een persoonlijk tintje krijgt. Dit is zeker van toegevoegde waarde! [Ook heb ik er nu] meer vertrouwen in dat het haalbaar is om een scriptie/onderzoek te schrijven en het even iets meer van een afstand te bekijken. Ik liep een beetje vast in mijn onderzoek op details, en deze workshop haalde me hier weer even uit.

Rachelle de Mooij
Student Social Work

Prettige workshop

[Ik ervaarde de workshop scriptie schrijven als] prettig, er was ruimte voor vragen, de uitleg was helder. [Ik heb nu] focuspunten waar ik op moet letten om te beginnen.

Denise Bril
Student Forensic Science