Studenten

Als student heb je allerlei bordjes in de lucht te houden: niet alleen je studie, maar ook een bijbaantje en een sociaal leven. Misschien heb je het gevoel dat je er alleen voor staat – geloof me, daar ben je niet de enige in! En het goede nieuws is: je kunt altijd om hulp vragen. Zit het even tegen met een scriptie of verslag, of heb je moeite met het schrijven van een sollicitatie- of motivatiebrief? Lees hieronder hoe ik je daarbij kan helpen.

Alle diensten die IntraTypical aanbiedt, staan in het teken van het helder en krachtig overbrengen van jouw boodschap op jouw ideale klant. Teksten schrijven, herschrijven, corrigeren, vertalen – of jou leren hoe je het zelf kunt doen: lees hieronder hoe IntraTypical jou helpt om meer klanten aan te spreken met jouw verhaal!

Scriptie of verslag schrijven; tekstcorrectie en nakijken voor afstuderende studenten

Scriptie of verslag laten nakijken

Een verslag of scriptie moet aan heel wat eisen voldoen – en niet alleen de inhoud moet in orde zijn, maar ook de vorm. Vaak wordt bij het beoordelen ook gekeken naar correct taalgebruik, zinsbouw, spelling en grammatica; dat kan je zomaar 1 of 2 hele punten kosten! Dat is natuurlijk zonde, en ik wil je graag helpen om dat te voorkomen door je scriptie na te kijken.

 

Motivatiebrief of scriptie laten vertalen

Je bent enthousiast aan de slag gegaan met het schrijven van je scriptie, en ineens kom je erachter dat je ‘m in het Engels had moeten schrijven. De deadline is nu wel héél dichtbij, en als je de scriptie niet op tijd inlevert, loop je studievertraging op. Ai! Wat nu? Adem in; adem uit. Ik vertaal je scriptie snel én nauwkeurig. Dat bespaart je een hoop tijd en geld!

 

Hulp bij schrijven: persoonlijke begeleiding in een schrijfconsult, workshop of masterclass

Zie jij er altijd tegenop om een verslag te moeten schrijven, of worstel je met je scriptie? Is het moeilijk om begeleiding te krijgen vanuit je (hoge)school of universiteit? Geen zorgen: ik help je heel graag. Samen zorgen we voor meer structuur in je verslag én in het schrijven daarvan, en dat je meer zelfvertrouwen krijgt in je eigen kunnen op schrijfgebied. Je kunt kiezen voor individuele begeleiding, maar ook deelnemen aan een workshop of masterclass.