Zelfverzekerd jouw doelgroep aanspreken met de Snelle Schrijfboost

Stel: je bent teksten aan het schrijven voor op je website, maar je loopt vast en komt er niet goed uit. Wat doe jij dan; geef je het op? Laat je het liggen tot een later tijdstip? Of vraag je toch liever om hulp – bijvoorbeeld van een schrijfcoach – zodat je jouw verhaal toch nog snel en goed op papier hebt staan?

Zelf doen, maar dan met een beetje hulp

Waarschijnlijk ben jij, net als ik, een ondernemer die alles het liefst zelf wil doen. Maar soms is het stiekem toch wel heel fijn als iemand je even een zetje kan geven, waardoor de puzzelstukjes weer op hun plaats vallen. Jij kunt opgelucht ademhalen en kunt weer verder met je leven.

Dit doe ik heel graag voor jou! Ik begrijp heel goed hoe lastig het soms is om ‘gewoon te beginnen met schrijven’ of om de juiste woorden te vinden om jouw lezer mee te nemen in jouw verhaal. Dus hoe fijn zou het voor jou zijn als je concrete tips krijgt aangereikt, waarmee jij voortaan een stuk makkelijker jouw verhaal op papier zet – het verhaal dat jij echt graag aan je lezer, of eigenlijk aan jouw ideale klant, wilt vertellen?

 

De oplossing voor jou: de Snelle Schrijfboost

Zelfverzekerder schrijven. Je doelgroep écht aanspreken. Meer klanten aantrekken. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Lees dan gauw verder over wat je kunt verwachten van de Snelle Schrijfboost van IntraTypical!

Boost jouw schrijfvaardigheid en zelfvertrouwen met de Snelle Schrijfboost van schrijfcoach IntraTypical

Het is altijd fijn als er iemand is die je verder kan helpen. Mijn ervaring is dat een positieve insteek altijd het beste werkt: zo krijg je écht een boost in je zelfvertrouwen, en daar heb je voor de rest van je leven profijt van!

Dit houdt de Snelle Schrijfboost in

De Snelle Schrijfboost bestaat uit drie coachingsessies van elk 30 minuten, waarin jij concrete en op jou afgestemde tips ontvangt waar je direct mee aan de slag kunt. De Schrijfboost is als volgt opgebouwd:

  • Sessie 1: kennismaking. Ik vraag naar jou, je bedrijf, en waar je tegenaan loopt. Ook plannen we de andere twee sessies in: we doen alles op jouw tempo.
  • Sessie 2: ik geef je een aantal concrete tips en jij gaat na de sessie aan de slag met één of meerdere teksten.
  • Sessie 3: we bespreken de tekst(en) die jij hebt geschreven, en achteraf krijg je een handig overzicht met alle tips. Dit kun je altijd als naslagwerk gebruiken.

Tijdens elke sessie is er natuurlijk ruimte voor jou om vragen te stellen. De insteek is positieve en opbouwende feedback – naast dat je hiermee natuurlijk je schrijfvaardigheden verbetert, is het bewezen dat deze aanpak zorgt voor een echte boost in je zelfvertrouwen!

IntraTypical viert feest: zelfverzekerd schrijven voor maar €99,-!

In 2022 bestaat IntraTypical 4 jaar, en dat is natuurlijk een feestje waard! Als jij één van de eerste VIER plekjes claimt, is jouw investering in de Snelle Schrijfboost slechts €99,-: daarna stijgt de prijs.

Aanmelden voor de Snelle Schrijfboost

Zie jij het wel zitten om in slechts drie korte sessies jouw schrijfvaardigheden én je zelfvertrouwen een boost te geven? Meld je dan aan voor de Snelle Schrijfboost via het onderstaande contactformulier.

 

Vraag hier jouw Snelle Schrijboost aan

Vul je gegevens in en reserveer jouw Snelle Schrijfboost!


Vragen?

Plaats jouw vragen en/of opmerkingen hieronder.


TESTIMONIALS

Dit zeggen anderen over hun ervaring met IntraTypical als schrijfcoach: zij volgden een schrijfcursus en/of online schrijfconsult bij mij.

Erg tevreden met het schrijfconsult

Het fijne aan het schrijfconsult bij Marise was dat ze niet alleen de dingen benoemde met ruimte voor verbetering, maar juist ook die dingen die wel goed geschreven waren. Dit gaf mij gelijk al een stukje ‘schrijf-zekerheid’. Tijdens het consult gaf Marise veel fijne tips en kriebelde het om mijn teksten te gaan herschrijven. Achteraf volgde een handig en overzichtelijk document waar ik mee aan de slag kan. Ik ben erg tevreden met het schrijfconsult en kan het zeker aanbevelen.

Twijfels over je (web-)teksten? Een schrijfconsult bij Marise is de eerste stap!

Marieke Abbink

Kan hem iedereen aanraden

Heb je cursus ‘Eerste hulp bij schrijven’ gevolgd, omdat ik het lastig vind om goede post/website teksten te schrijven. Dankzij de cursus heb ik weer een opfrissing gehad en lukt het mij steeds beter om teksten te schrijven. Vooral de tip om een woordspin te maken heeft mij goed geholpen. En meer de tijd nemen en niet gelijk willen dat het goed is. Kan hem zeker iedereen aanraden die het lastig vind om te schrijven.

Angelique Steen

Duidelijk, leerzaam

Ik heb nu een handvat die mij goed op weg helpt. Ik mis nog steeds veel creativiteit, woordenschat. Maar zoals jij al zei: oefening baart kunst. [De cursus is] duidelijk, leerzaam. Filmpjes waren niet te lang en doeltreffend.

Barbara Croes

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat houdt de Snelle Schrijfboost precies in?

De Snelle Schrijfboost bestaat uit drie korte coachingsessies (30 minuten). Tijdens de sessies ontvang je tips en feedback op jouw tekst(en), en achteraf ontvang je een handig overzicht met alles wat we hebben besproken, zodat jij voortaan weer vooruit kunt.

Wat levert een Snelle Schrijfboost mij op?

Het is bewezen: mijn manier van schrijfcoaching levert jou niet alleen betere schrijfvaardigheden, maar ook meer zelfvertrouwen op! Dit gebeurt door een combinatie van opbouwende kritiek en complimenten over jouw schrijfkunsten, allemaal met een positieve insteek. Bovendien krijg je achteraf altijd een handig overzicht opgestuurd van jouw specifieke feedback, zodat je dit kunt raadplegen tijdens het schrijven van je volgende tekst(en). Ideaal!

Hoe betaal ik voor de Snelle Schrijfboost?

Voor een Snelle Schrijfboost betaal je vooraf; uiterlijk 24 uur voordat de eerste sessie plaats zal vinden. Je ontvangt een betaallink via e-mail. Zodra je een Snelle Schrijfboost hebt geboekt, ontvang je van mij een factuur met alle benodigde gegevens.

Kan ik jou inhuren om een Snelle Schrijfboost te verzorgen binnen mijn bedrijf of onderwijsinstelling?

Jazeker, heel graag zelfs! De Snelle Schrijfboost kan worden aangepast om meerdere personen tegelijk te coachen. Afhankelijk van de locatie (IntraTypical is gevestigd in Zwolle, Nederland) en je wensen kunnen we hiervoor een overeenkomst opstellen. Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.