Particulieren

Schriftelijk communiceren (via een brief of e-mail) kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het is niet altijd even gemakkelijk om je boodschap helder over te brengen op degene die hem leest. Hoe fijn is het dan als er iemand met je meekijkt die ervoor zorgt dat jouw boodschap goed overkomt?

Hulp bij het schrijven van je sollicitatiebrief, CV of gelegenheidsgedicht door tekstcorrectie of 1-op-1 begeleiding

CV of sollicitatiebrief laten nakijken

Je bent op zoek naar een nieuwe baan, en je hebt iets gevonden dat aansluit bij wat jij wilt doen. Dan is het zaak om te zorgen dat je potentië​le nieuwe werkgever precies weet wie jij bent, en wat je te bieden hebt. Wat op je CV staat, moet natuurlijk kloppen, en het moet relevant zijn voor je beoogde functie. Dat geldt ook voor je sollicitatiebrief. Zonder zorgen versturen? Laat je CV en sollicitatiebrief dan nakijken! Taal- en spelfouten worden eruit gehaald, zinnen lopen soepel en de opbouw is logisch. Dan ben jij helemaal klaar om voor die nieuwe baan te gaan!

Hulp bij schrijven: persoonlijke begeleiding bij het schrijven van je CV of sollicitatiebrief

Vind je het lastig om je CV goed vorm te geven, of weet je niet goed waar je moet beginnen met je sollicitatiebrief? Geen zorgen: ik help je heel graag op weg tijdens een online schrijfconsult. Hierbij zorgen we samen voor meer structuur in je CV en sollicitatiebrief, en dat je meer zelfvertrouwen krijgt in je eigen kunnen – niet alleen op schrijfgebied, maar ook zodat je sterk staat tijdens je sollicitatieproces.

Persoonlijk gedicht voor speciale gelegenheid

De trouwdag van je beste vriend(in). De doop of communie van je neefje of nichtje. Pakjesavond op 5 december. De uitvaart van een dierbare. Allemaal gelegenheden waarbij je gevraagd kunt worden om een mooie voordracht te schrijven en uit te voeren. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Wil je heel graag een gedicht schrijven, maar kom je er zelf niet uit? Ik doe het graag voor je! Dan hoef jij het straks alleen maar voor te lezen, en de bewondering van je publiek te oogsten.

Bijzonder cadeau: een tweetalige dichtbundel

Je wilt een uniek cadeau geven, maar wat dan? Dit is iets dat de ontvanger waarschijnlijk nog niet heeft: een tweetalige dichtbundel. Onder mijn pseudoniem Maria M. Crouch schreef ik gedichten in het Engels, die ik naar het Nederlands heb vertaald. In deze dichtbundel, To Be / Te Zijn, neem ik jou mee op een emotionele reis langs gevangenschap en vrijheid, zwakte en kracht, liefde, en het leven zelf. Het boek is voorzien van een harde kaft en prachtige illustraties van Hedwig Strikkers. De dichtbundel is geschikt voor tieners en volwassenen.

Tweetalige dichtbundel: To Be Te Zijn