Online schrijfconsult

“Ik wil graag zelf mijn teksten schrijven, en ik vind het fijn als iemand even mee kan kijken.”

Misschien vind jij het wel lastig om ‘gewoon te beginnen met schrijven’. Of om de juiste woorden te vinden waarmee je jouw lezer helemaal jouw verhaal in trekt. Dat kan ik me helemaal voorstellen! Hoe fijn zou het zijn als een schrijfcoach een keer met jou meekijkt, en met positieve feedback tegelijkertijd je schrijfvaardigheden verbetert én je zelfvertrouwen een boost geeft? Dit gebeurt allemaal in een online schrijfconsult.

Hoe het online schrijfconsult eruit gaat zien, dat bepaal jij. Tijdens een online schrijfconsult kun je een heel uur lang gerichte vragen stellen of meer leren over het schrijven van prettig leesbare teksten in het algemeen.

Opbouw van het online schrijfconsult: dit krijg je

Het online schrijfconsult bestaat eigenlijk uit drie delen; vooraf, tijdens, en achteraf. 

Vooraf: jij stuurt mij één of meerdere teksten toe waar je graag feedback op wilt ontvangen. Ik lees de tekst(en) door en stuur jou de feedback terug vóór aanvang van het schrijfconsult.

Tijdens: we spreken samen jouw tekst(en) door, ik licht mijn feedback toe en geef je praktische tips om jouw schrijfvaardigheden te verbeteren. Jij hebt volop de tijd om al je brandende vragen te stellen.

Achteraf: ik stuur jou een overzicht met alle concrete feedback en tips die tijdens het online schrijfconsult aan bod zijn gekomen. Dit overzicht kun je voortaan altijd als naslagwerk gebruiken bij het schrijven van nieuwe teksten. Superhandig!

Dit doet een online schrijfconsult voor jou

Het belangrijkste doel van het online schrijfconsult is natuurlijk om jou vooruit te helpen. Niet alleen met het schrijven van je teksten, maar ook door ervoor te zorgen dat jij meer zelfvertrouwen krijgt op het gebied van schrijven. Wanneer ik feedback geef, zorg ik altijd voor een positieve insteek. Dit levert een combinatie op van opbouwende kritiek en complimenten over wat je zelf al goed doet. Zo schrijf jij straks probleemloos een knallende sollicitatiebrief, e-mail of blog!

 

Schrijfcoach verbetert jouw schrijfvaardigheden en boost je zelfvertrouwen tijdens een online schrijfconsult

Het is altijd fijn als er iemand is die je verder kan helpen. Mijn ervaring is dat een positieve insteek altijd het beste werkt!

Tarieven online schrijfconsult

Aantal schrijfconsulten

Jouw investering

Jouw investering per consult

1

€ 119,-

€ 119,-

3

€ 321,- (Besparing: 10%)

€ 107,- (Besparing: 10%)

5

€ 445,- (Besparing: 25%)

€ 89,- (Besparing: 25%)

Meer?

Op aanvraag

Op aanvraag

Prijzen zijn weergegeven exclusief btw.

 

TESTIMONIALS

Erg tevreden met het schrijfconsult

Het fijne aan het schrijfconsult bij Marise was dat ze niet alleen de dingen benoemde met ruimte voor verbetering, maar juist ook die dingen die wel goed geschreven waren. Dit gaf mij gelijk al een stukje ‘schrijf-zekerheid’. Tijdens het consult gaf Marise veel fijne tips en kriebelde het om mijn teksten te gaan herschrijven. Achteraf volgde een handig en overzichtelijk document waar ik mee aan de slag kan. Ik ben erg tevreden met het schrijfconsult en kan het zeker aanbevelen.

Twijfels over je (web-)teksten? Een schrijfconsult bij Marise is de eerste stap!

Marieke Abbink

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat houdt een online schrijfconsult precies in?

Van tevoren stuur jij mij één of meerdere teksten op waar je feedback op wilt ontvangen. Voorafgaand aan het schrijfconsult stuur ik je die feedback toe, en tijdens het consult licht ik deze toe. Jij hebt dan alle gelegenheid om je brandende vragen te stellen. Als je geen teksten hebt waar je feedback op wilt, kun je er ook voor kiezen om een online schrijfconsult te boeken: je krijgt dan allerlei algemene tips om je schrijfvaardigheden te verbeteren.

Wat levert een online schrijfconsult mij op?

Het is bewezen: een online schrijfconsult levert jou niet alleen betere schrijfvaardigheden, maar ook meer zelfvertrouwen op! Dit gebeurt door een combinatie van opbouwende kritiek en complimenten over jouw schrijfkunsten, allemaal met een positieve insteek. Bovendien krijg je achteraf altijd een handig overzicht opgestuurd van jouw specifieke feedback, zodat je dit kunt raadplegen tijdens het schrijven van je volgende tekst(en). Ideaal!

Hoe betaal ik voor het online schrijfconsult?

Voor een online schrijfconsult betaal je vooraf; uiterlijk 24 uur voordat het schrijfconsult plaats zal vinden. Zodra je een online schrijfconsult hebt geboekt, ontvang je van mij een factuur met alle benodigde gegevens.

Kan ik jou inhuren om een schrijfconsult, masterclass of workshop te verzorgen binnen mijn bedrijf of onderwijsinstelling?

Jazeker, heel graag zelfs! Afhankelijk van de locatie (IntraTypical is gevestigd in Zwolle, Nederland) en je wensen kunnen we hiervoor een overeenkomst opstellen. Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Wat is je naam?
Wat is de naam van je bedrijf?
Wat is je e-mailadres?
Vul in als je wilt dat ik je terugbel
Wat is je vraag of opmerking voor IntraTypical?
Disclaimer: deze pagina kan één of meerdere affiliate links bevatten (te herkennen aan 'aff.' achter de link). Dat wil zeggen dat ik voor iedere aanschaf via zo'n link een commissie ontvang - dit kost jou geen cent extra, en ik word er blij van! Win-win 😉 En geen zorgen: ik plaats alleen links waar ik 100% achter sta, en waarmee ik jou alleen maar doorverwijs naar kwaliteit.