Ondernemers

Jouw verhaal is uniek en verdient het om verteld te worden op de best mogelijke manier. Jouw verhaal? Maar het gaat toch om mijn bedrijf? Het verhaal van je onderneming is het verhaal van jezelf als persoon – zeker als zelfstandig ondernemer of MKB-er. En het is waar: mensen doen uiteindelijk zaken met mensen, en niet met je bedrijf, of je product of dienst. Jouw persoonlijke verhaal is dus waar het allemaal om draait: daar spreek jij jouw ideale klant mee aan.

Alle diensten die IntraTypical aanbiedt, staan in het teken van het helder en krachtig overbrengen van jouw boodschap op jouw ideale klant. Teksten schrijven, herschrijven, corrigeren, vertalen – of jou leren hoe je het zelf kunt doen: lees hieronder hoe IntraTypical jou helpt om meer klanten aan te spreken met jouw verhaal!

Teksten schrijven voor ondernemers

SEO-teksten voor betere vindbaarheid

Je wilt dat je website voor je gaat werken; dat je er klanten mee aantrekt. Hoe doe je dat? Een belangrijk onderdeel hiervan is vlotte, prettig leesbare teksten die ook nog eens goed worden gevonden in de zoekmachines: SEO-proof teksten.

 

Teksten herschrijven, corrigeren of redigeren: een vlot verhaal

Je website is een online visitekaartje: je bezoekers krijgen hier een eerste indruk van jou als persoon en van je bedrijf. Natuurlijk wil je dat die eerste indruk goed is, zodat de bezoeker blijft rondhangen en diensten of producten bij jou gaat afnemen.

 

Je doelgroep aanspreken in twee talen met een professionele vertaling

Door je teksten professioneel te laten vertalen, spreek je jouw doelgroep in twee talen aan en blijft de oorspronkelijke boodschap in stand. IntraTypical vertaalt jouw teksten snel én nauwkeurig in het Nederlands of in het Engels.

 

Zelf betere teksten leren schrijven? Volg de online cursus ‘Eerste Hulp Bij Schrijven’

Het helder en krachtig opschrijven van een verhaal is niet iets dat je er ‘wel even’ bij doet. Het is een vak apart – maar het goede nieuws is: iedereen kan het leren! In deze online schrijfcursus leer jij hoe je in 7 stappen jouw verhaal helder op papier zet, en dat bespaart je tijd, geld en moeite. Ook krijg je 1-op-1 begeleiding om je teksten vol zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

Zelf aan de slag met blogs voor betere vindbaarheid? Volg de online cursus ‘Blog, Beter, Best’

Online zichtbaar zijn: als ondernemer ontkom je er niet aan. Misschien steek je nu erg veel tijd in sociale media, maar wil je liever klanten bereiken op een duurzame manier die jarenlang werkt. Dan is blogs schrijven een uitstekend idee! Hoe je dat effectief aanpakt? Dat leer je in deze cursus. Ook krijg je 1-op-1 begeleiding om je blogs vol zelfvertrouwen naar een hoger niveau te tillen.

TESTIMONIALS

Duidelijk, leerzaam

Ik heb nu een handvat die mij goed op weg helpt. Ik mis nog steeds veel creativiteit, woordenschat. Maar zoals jij al zei: oefening baart kunst. [De cursus is] duidelijk, leerzaam. Filmpjes waren niet te lang en doeltreffend.

Barbara Croes

Kan hem iedereen aanraden

Heb je cursus ‘Eerste hulp bij schrijven’ gevolgd, omdat ik het lastig vind om goede post/website teksten te schrijven. Dankzij de cursus heb ik weer een opfrissing gehad en lukt het mij steeds beter om teksten te schrijven. Vooral de tip om een woordspin te maken heeft mij goed geholpen. En meer de tijd nemen en niet gelijk willen dat het goed is. Kan hem zeker iedereen aanraden die het lastig vind om te schrijven.

Angelique Steen

Erg tevreden met het schrijfconsult

Het fijne aan het schrijfconsult bij Marise was dat ze niet alleen de dingen benoemde met ruimte voor verbetering, maar juist ook die dingen die wel goed geschreven waren. Dit gaf mij gelijk al een stukje ‘schrijf-zekerheid’. Tijdens het consult gaf Marise veel fijne tips en kriebelde het om mijn teksten te gaan herschrijven. Achteraf volgde een handig en overzichtelijk document waar ik mee aan de slag kan. Ik ben erg tevreden met het schrijfconsult en kan het zeker aanbevelen.

Twijfels over je (web-)teksten? Een schrijfconsult bij Marise is de eerste stap!

Marieke Abbink

Zwols Sportakkoord

Ontzettend bedankt voor het redigeren, erg fijn dat nu de tekst klopt! Echt een finishing touch op het werk!

Gisella van Olst

Marise heeft me enorm geholpen met een pakkende tekst

Voor mij als leek was het allemaal nieuw. Was een site begonnen in Wordpress, daar ging een hele wereld voor me open. Naast successen en ook de nodige frustraties had ik een site die “stond”. Echter dan begint de stress, hoe word ik gevonden. Marise heeft me enorm geholpen met een pakkende tekst op enkele cardinale pagina’s. Top!!

Gerard Pagters

Wat een top stuk

Wat een top stuk! Hoe het geschreven is. Complimenten voor Marise!

Maaike de Vogel

StartNuOp

De blogs die Marise voor StartNuOp schreef zijn van hoge kwaliteit. Marise doet eerst grondig onderzoek naar het onderwerp en schrijft daar dan zelfstandig blogs over, waarin de belangrijkste aspecten naar voren komen. De blogs komen persoonlijk over, lezen prettig en kunnen zonder verder redactiewerk geplaatst worden. Ook zorgt ze dat de blogs geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wil je beter vindbaar zijn in Google en zoek je iemand die dat zelfstandig oppakt, dan is een samenwerking met Marise een echte aanrader!

Paula van Strien