April 2020

Januari ging voorbij in een waas van werk, werk en nog eens werk.

Februari ging voorbij in een waas van drukte.

Maart kwam en opeens stond de hele wereld stil.

Nu is het al april. April 2020. Net zoals ongetwijfeld voor vele anderen, was het voor mij even schakelen. Het heeft dan ook even geduurd, maar inmiddels heb ik weer een ritme en een productieve mindset teruggevonden.

2019 was mijn eerste volledige jaar als freelancer: een jaar om eens aan te kijken hoe alles zou lopen met IntraTYPical. En het liep goed! Alle reden voor mij dus om met vol vertrouwen uit te kijken naar het volgende jaar.

2020 zou voor mij een jaar worden vol ontwikkelingen, waarin ik een aantal van mijn ideen ten uitvoer zou brengen en IntraTYPical verder zou uitbreiden. De uitbraak van het coronavirus lijkt dat voorlopig een halt toe te hebben geroepen.

Maar het jaar is nog niet voorbij! Er zijn nog 8, bijna 9 maanden over om plannen en dromen werkelijkheid te maken. En al staat het werk nu even op een lager pitje, dat wil niet zeggen dat de ontwikkelingen rondom IntraTYPical stil staan. Nu ik even wat minder opdrachten heb, kan ik de tijd nemen om rust te pakken en op te laden, om hier en daar wat nieuws te leren, om workshops te ontwikkelen (!), om anderen te helpen, en om weer actiever te worden op sociale media allemaal voornemens die ik had, en nog altijd heb, voor dit jaar en de toekomst. Met andere woorden, om Johan Cruijff te citeren: Elk nadeel heb zn voordeel.

Met mij en degenen in mijn directe omgeving gaat het op dit moment gelukkig goed. Ik hoop dat dit zo blijft, en dat dit ook voor jou geldt. Pas op jezelf en wees lief voor elkaar. Ook dit gaat voorbij. En in de tussentijd hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen op het gebied van kennisdeling en vermaak. Tot snel!

– Marise

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.